Ellen Post

EllenPost02

(1964)

Mijn drijfveer
Ik ben overtuigd van de eigen kracht en de veerkracht van de mens. De antwoorden op de vragen die men zich stelt, zit in ieder mens zelf. Dat ik als coach mag en kan helpen die antwoorden boven water te krijgen, geeft me veel voldoening. Ik vind het mooi om te zien dat mensen met enige begeleiding zelf ontdekken wat ze kunnen veranderen (belemmeringen) of versterken (competenties) om hun doelen te bereiken.

Betrouwbaar, integer, eerlijk en oprecht zijn mijn kernwaarden. Dat is ook de manier waarop ik trainingen geef en ik merk dat ik hiermee een open en vertrouwde sfeer creëer. Wat je uitstraalt krijg je immers ook terug. Ik word blij en enthousiast van het samen bezig zijn met de deelnemers. Het geeft mij enorm veel energie en ook dat zie ik terug in de groep. Ik neem de deelnemers mee in mijn passie voor het onderwerp van de training. 

Wat ik van anderen terug krijg
Mijn vriendelijke en open houding maken dat mensen makkelijk op mij afstappen. Ze voelen zich snel vertrouwd bij mij. ‘What you see is what you get’, gaat voor mij op. Ik doe me niet beter voor dan ik ben en ik kan me nog over veel dingen verwonderen. Ook draag ik liefde, vertrouwen en onbaatzuchtigheid uit. Liefdevol confronteren met als doel de ontwikkeling van de coachcliënt of trainingsdeelnemer hoort hierbij en wordt op prijs gesteld.

Achtergrond
Post-HBO geregistreerde opleiding tot Coach Practitioner (Alba-academie)
Post-HBO geregistreerde opleiding tot Professional Trainer Communicatieve Vaardigheden (TFC)
HBO International Business and Languages (IBL)

Werkzaam in zowel de commerciële sector (geweest, KLM) als de non-profit sector (Gemeente Amsterdam, HRM). In beide sectoren beweeg ik mij even gemakkelijk.

Voor een uitgebreide CV verwijs ik naar mijn LinkedIn pagina